avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Colegiul asistentilor sociali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Colegiul asistentilor sociali

Lucrez din 2007 ca as.soc, in perioada 2012-2013 am fost in cic. Spuneti-mi va rog daca ma inscriu acum in colegiu ce incadrare pot primi, practicant, principal, perioada de cic se considera vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 9 Ianuarie 2014
Perioada concediului pentru creşterea copilului constituie vechime în muncă şi în serviciu, precum şi în specialitate şi se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca dupa concediu de cresterea copilului t_iulya t_iulya Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea problema. Lucrez in mediu bugetar din 2004 pana in prezent. In aceasta perioada am avut doua concedii de cresterea ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor mira-j mira-j Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru o functie publica grad profesional principal unde se cer 5 ani vechime in specialitatea studiilor (economice) . Am ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in invatamant free2say free2say Sunt profesor in invatamantul prescolar.Lucrez la catedra din septembrie 1999,astfel incat in septembrie 2013 am intrat in transa de vechime 14-18 ... (vezi toată discuția)