avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartamentul sigilat de procurori de deasupra mea se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartamentul sigilat de procurori de deasupra mea se inunda

Apartamentul meu cu 3 camere este la etajul 8/8 insa deasupra sunt construite garsoniere ce acopera suprafata bucatariei, baii de servici si a unui dormitor. Ieri in baie am observat ca a inceput sa se scurga apa pe perete si am fost rapid la etajul superior sa vad ce se petrece. Am observat ca pe usa este un sigiliu pus de procuratura deoarece proprietarul se afla in litigiu cu asociatia de proprietari pentru datorii imense la intretinere.

Momentan este oprita coloana de apa pana la gasierea unei solutii. Intrebarea este, care sunt procedurile de a patrunde in acea garsoniera? Am discutat cu presedintele de bloc si dansa a spus ca nu intra in acea casa, nu are cheie in primul rand, ceea ce ar necesita fortarea usii.

Ce trebuie facut in acest caz, in care proprietarul este de "negasit" si presedintele blocului nu vrea sa intre in acel apartament ca sa permita instalatorilor sa debranseze tot (avand in vedere ca procesul este in derulare si proprietarul in cauza nu s-a prezentat la nici o citatie) pe motiv ca este apartamentul cu sigiliu si nu isi asuma nici o raspundere pentru ce lucruri are in casa.

Cui sa ma adresez, la cine sa apaelez cum se procedeaza in termeni legali, daca altfel nu se poate.
Cel mai recent răspuns: mariusblk , utilizator 22:34, 9 Ianuarie 2014
Din precizarea dv rezulta ca asociatia de proprietari are cunostiinta despre circumstantele aplicarii sigiliului
In situatia in care proprietarul apartamentului nu isi asuma responsabilitatea ,este dezinteresat,dv in calitate de proprietar prejudiciat-singur sau impreuna cu alti proprietari care se afla in situatia dv,puteti apela la politistul responsabil imobilului,se poate patrunde in imobil,se incheie proces verbal cu starea faptica in apartament si bunurile la vedere .,
Conditionat de sistemul de acces in apartament,este de preferat utilizarea de instalator
autorizat care sa execute strict indepartarea butucului de la yala,ulterior acesta urmand a fi inlocuit
Pentru toaate interventiile patrundere in apartament,inlocuire sistem acces,reparatie instalatie apa,este necesar sa existe documente justificative legale
Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin "documente justificative legale", va referiti cumva ca instalatorul sa emita factura de reparatii, yala inlocuita sa aiba o factura si sa existe acel proces verbal cu motivul patrunderii semnat de martori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie dintr-un apartament nelocuit scrichy scrichy Buna ziua Ma confrunt cu o problema si anume: in calitate de administrator la o asociatie,in prezent am o inundatie dintr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Problema instalatie comuna - vecin lipsa Tonyde Tonyde Buna ziua. Am urmatoarea problema: presedinte asociatie pasiv si neinteresat; vecinul de deasupra e plecat din tara (plecat de 6 ani - o data pe an vecinul ... (vezi toată discuția)
Porprietar cu probleme de negasit alinabratu2000 alinabratu2000 Proprietarul de deasupra mea, care nu locuieste in apartament ci il inchirieaza sau e gol, ma inunda sistematic. Am vrut sa-l gasesc dar nimeni nu stie nimic ... (vezi toată discuția)