avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces granituire - furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces granituire - furt

Buna seara.Sunt in proces cu vecinii ptr ca gardul pe care l-au facut lau facut la mine in curte (granituire).Gardul pe care lau facut este foarte scurt cca 1.20m.Acum pe acolo nepotul vecinilor mi-a furat un motor din curte.Ajutati-ma sa-mi securizez proprietatea.Cu granituirea nu am terminat,sunt 2 ani de proces,credeam ca geometria o stapanim.Acum in continuuarea procesului pot adauga si furtul,poate reusesc se inched procesul si sa fac un gard omenesc?Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: GHMA , utilizator 10:22, 9 Iulie 2014
Buna ziua.Pentru cine ma poate ajuta in acest proces care s-a incheiat cu sentinta definitiva,mentionez urmatoarele:este vb de un gard care desparte 2 proprietati,vecinul l-a construit fara consimtamantul nostru,si prin care am fost prejudiciat cu cca 10mp teren.Vecinul are construit in imediata apropiere a gardului niste anexe gospodaresti,unele care au fost mai aproape si care au fost acoperite cu papura(aceasta cazand pe gard si daramandul),le-au daramat.Am pe razor cu dansii si o fantana pe care mi-au interzis sa o folosesc.Prin acest gard mi s-au furat materiale din curte,de catre nepotul vecinilor.Cum caile de judecata s-au terminat,doresc sa ma ajute cineva sa ma adresez Avocatului Poporului,sau la CEDO.Mentionez ca actul de vanzare/cumparare,expertiza topo,harta de la primarie,harta de la cadastru arata ca intre noi este o linie dreapta nu un zig-zag.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala abuz in serviciu - impotriva cui formulez plangerea? mitel_68 mitel_68 Buna ziua Am un conflict cu un vecin in ce priveste aliniamentul unui gard dintre noi pe o portiune de cca 10 m.Acesta a refacut un gard intrand la mine cca 40 ... (vezi toată discuția)
Prescriptie -vechiul cod civil Vuck Vuck Buna ziua, in urma cu aproape trei ani am avut un proces cu un vecin cu privire la granituirea propietatilor. S-a stabilit linia de hotar si totodata au fost ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva sau tulburare de posesie? Tudor Popa Tudor Popa Buna ziua, Doresc sa refac aliniamentul unui gard de separatie cu un vecin. Acum cca. 5 ani, fostul proprietar ( cel de la care am cumparat terenul in urma cu ... (vezi toată discuția)