Buna ziua, Lucrez la un supermarket ca sefa de departament, iar patronul pe care il am sa mai puna inca o sefa de departament pe cealalta tura, facandu-ne si responsabile pentru fiecare bun din magazin, si oblingandu-ne sa semnam o decizie in care suntem de acord sa platim orice lips din magazin, mentionez ca in magazin mai sunt persoane care fura, neavand nici un serviciu de paza. In cazul in care nu vreau sa semnez vrea sa imi impuna sa semnez demisia, are vre-un drept sa ma oblige sa semnez si sa fac ceva ce nu sunt de acord? Va multumesc frumos
Nimeni nu va poate obliga sa va dati demisia. In ceea ce priveste lipsurile din magazin, contravaloarea acestora va fi suportata de persoana responsabila de disparitia acestora (furt, distrugere, etc), in urma unei cercetari efectuate de angajator si finalizata printr-o nota de constatare a pagubei. In acest caz este necesar acordul salariatului pentru recuperarea pagubei prin acea nota de constatare.
Calomnie
pacolina
Buna ziua,as vrea sa stiu daca pot avea castig de cauza in care imi dau seful in judecata pt calomnie.Am lucrat cate 2 persoane pe schimb,s a furat din magazin ... (vezi toată discuția)