avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie decizie CA invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie decizie CA invatamant

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti:
1) In cat timp are obligatia conducerea unei scoli sa-ti aduca la cunostinta o decizie luata in CA? Baza legala in acest sens, va rog!
2) Se poate contesta o decizie luata de CA? In cate zile de comunicarea acesteia si care este procedura?
3) Daca in urma contestatiei, persoana vizata de decizia cu pricina, nu este de acord nici de aceasta data cu solutia, poate sa-si rezerve dreptul de a ataca in Instanta? Care este procedura?
4) Se poate merge, in acest sens, atat pe cale civila cat si prin sindicat?
5) Daca se merge pe cale civila si se da castig de cauza persoanei vizate de decizie, cine va plati cheltuielile de judecata, tinandu-se cont de faptul ca in speta este implicata o institutie de stat sau CA?

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: una_una , utilizator 13:51, 11 Ianuarie 2014
Eu va doresc bafta. :)
Sa fie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie abateri disciplinare minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic si in institutia in care functionez, un invatator a intrat in conflict cu majoritatea parintilor din clasa, prin urmare ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Am fost sanctionata disciplinar de directorul scolii. m-am adresat ... Cristina1234p Cristina1234p am fost sanctionata disciplinar de directorul scolii. m-am adresat Colegiului de Disciplina de pe langa ISJ contestand decizia privind sanctionarea mea. Desi a ... (vezi toată discuția)