...din luna octombrie,am primit pensia diminuata cu cc 70 de lei,si am observat ca mi sa redus si din punctajul primit la decizia de pensionare...mentionez,ca inainte de primirea pensiei reduse si taierea punctajului,nu am primit nimic oficial,ca sa fiu anuntat care este motivul...va rog sa-mi spuneti cum sa procedez...am anuntat casa de pensii,dar e a 3 luna,in care nu am primit nici un raspuns..!!..va multumesc...!!!...cu respect,o zi buna...!!!
..de acord cu dumneavoastra...dar decizia nu am primito,si dupa cum am mai afirmat,sa taiat pur si simplu din pensie,fara nici un anunt,adica din punctajul pe care lam avut timp de 2 ani...am anuntat casa de pensii ,functionar,care ma anuntat ca voi fi anuntat telefonic...fapt care de trei luni ,nu sa petrecut...!!! va multumesc pentru raspuns...!!..nu stiu perioada,la care trebuie sa primesc un raspuns,dar Ii voi actiona in instanta,dupa cc 4-5 luni,daca nu primesc raspuns..!!
..am facut o contestatie,pentru diminuarea pensie,si dupa cc 3 luni,mi s-a refacut pensia la loc,sau returnat banii din urma,fara trimiterea unei noi decizii..!!