avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

Buna seara.In anul 2005am luat in rate o masina de spalat dar la care nu am mai putut plati ultimele rate ramanand fara servici.De asemenea am avut si un card de credit in valoare de 2000lei , pentru care de asemenea nu am mai putut plati ratele. Dupa aproximativ 5 ani in 2010 am inceput sa primesc scrisori de notificare de la EOS kSI in care mi se aducea la cunostinta ca am de plata aproximativ 51oolei, iar acum in 2014 am gasit in usa o notificare de executare silita pentru plata sumei de 5189 lei.Mentionez ca notificarea nu am gasit-o in plic , ci desfacuta fara nici o stampila pe ea.As dori sa stiu pentru o datorie de 2500leicum am ajuns la5189, dupa ce peroada se prescrie datoria si daca nu trebuia sa fiu instiintata daca a avut loc un proces si mentionez ca eu nu banca eu nu am semnat nici un fel de contract. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 19 Ianuarie 2014
de cine e trimisa acea notificare de care vorbiti ?
Uitati-va pe portalul instantei de judecata daca s-a cerut si admis incuviintare pt executarea dvs silita.
Cel mai probabil, dreptul creditorului e prescris.
Daca veti ajunge la executare silita, puteti contesta in instanta invocand prescriptia.
( cum s-a ajuns la acea datorie ?- prin neplata la timp)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Problema eos ksi romania alinaeg alinaeg Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme pe care o am cu o firma de recupereri credite EOS KSI ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)