avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare CNP persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare CNP persoana decedata

Buna ziua,

Vreau sa dezbat succesiunea dupa o persoana decedata in 1980. Pe certificatul de nastere (din 1959) al persoanei decedate nu apare CNP-ul, si am inteles de la un prieten ca nu se poate dezbate succesiunea la notar fara CNP si ca trebuie sa merg in instanta.

Am urmatoarele intrebari:
1. E adevarat ca nu se poate dezbate succesiunea la notar fara CNP, si doar in instanta se poate rezolva problema?
2. Unde trebuie solicitat CNP pt. o persoana decedata in 1980?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 23:36, 11 Ianuarie 2014
Va duceti la notar cu certificatul de deces si deschideti succesiunea, notarul o sa va indrume pasii pe care aveti sa ii parcurgeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in instanta dan anghel dan anghel tatal a decedat,fratele a decedat ,mama a decedat,la mostenire am ramas eu fiica fratelui decedat ,fiica fratelui refuza sa se prezinte la succesiune , ce acte ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenire FlorryS FlorryS Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: care sunt pasii care trebuie urmati, pentru mostenirea unui apartament in urma ... (vezi toată discuția)
Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)