avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, am primit o citatie ca martor intr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, am primit o citatie ca martor intr-un proces...

buna seara, am primit o citatie ca martor intrun proces.. am fost odata am declarat ca nu stiu pe nimeni si mi-a spus judecatorul ca nu ma mai cheama.. ca nu aveam nici o treaba cu nimeni de acolo nu stiam pe nimeni.. si acum m-am trezit iar cu alta citatie tot la tribunal instanta de fond ..tot pt acelasi proces.. se poate sa fie o greseala de grefiera? sa mai intamplat la cineva asa ceva? sa il puna pe drumuri degeaba? atata timp cat exista o declaratie data de mine.. la instanta de fond.. ?
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
dinumarin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:21, 14 Ianuarie 2014
Este chiar mai rau: citesc actele pe sarite si retin ce li se nazare nu ce spune petentul.
Mie mi s-a pus in vedere sa depun inca o cerere precizatoare ca sa constat ca si in prima cerere era trecuta informatia respectiva.

O solutie posibila este sa scrii cu aldine partile cele mai importante ca sa le sara in ochi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal mita333 mita333 Buna seara,vin si eu cu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Sotia mea a lucrat intr-un hypermarket acum 2 ani pana a intrat in concediu maternal.In urma cu ... (vezi toată discuția)
Citatie parte vatamata andreion1 andreion1 Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte ... (vezi toată discuția)
Art.198 AncaCretu AncaCretu Ce prevede art.198 din C.Pr.Pen / legea nr.61 / 1991 ? (vezi toată discuția)