avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiu cotizare, vechime muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiu cotizare, vechime muncã

Lucrez la o firmă care este în insolvenţă. din acest motiv am un program de lucru de 4 zile pe săptămînă şi salariul este de 80%. Cum afectează asta vechimea mea în muncă şi stagiul de cotizare? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: TudorVoicu , utilizator 17:00, 12 Ianuarie 2014
Nu va este afectat stagiul de cotizare la pensie si sanatate si nici vechimea in munca.
Durata partiala a timpului de munca nu va afecteaza stagiul de cotizare la pensie.

Cumva este o decizie a angajatorul de reducerea a programului de munca pentru reduceriea temporare a activitatii, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare sau asa aveti specificat in c.i.m.?
Programul de 4 zile pe săptămînă şi diminuarea salariului cu 20% este o măsură luată din motive economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii, reducerea duratei de munca lucyll lucyll Buna seara, Conform Codului muncii, angajatorul poate reduce durata de munca de la 5 la 4 zile lucratoare / saptamana, cu reducerea corespunzatoare a ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de munca si stagiul de cotizare cosmin1208 cosmin1208 Buna ziua, Am intrebare legata de o masura care se va aplica in cadrul firmei unde lucrez, si anume: incepand cu luna viitoare toti angajatii vor suferi o ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic padicam padicam Buna ziua, Ma poate informa cineva cum e cu somajul tehnic? Putem da in somaj tehnic parte din angajatii firmei? Angajatul trebuie sa aiba o anumita vechime ... (vezi toată discuția)