Buna seara ,
va solicit un raspuns pentru urmatoarea problema: pot exista pe rol, la 2 executori diferiti , in acelasi timp, doua dosare de executare avand acelasi obiect , demarate de acelasi creditor in temeiul aceluiasi titlu executoriu si impotriva aceluiasi debitor ?
Daca la primul dosar de executare debitorul a facut contestatie la executare si s-a suspendat executarea pana la o anumita data , poate creditorul sa se adreseze altui executor cu o noua cerere de executare daca nu s-a implinit acest termen?
Multumesc!
Poate exista un singur titlu executoriu,astfel incat nu se poate concomitent,2 executori judecatoresti sa execute acelasi debitor in baza a 2 dosare de executare silita distincte ,ambele dosare in temeiul unui singur titlu executoriu
Executare silita
rodicae
Am primit somatie de executare silita pentru un credit de nevoi personale fara garantie. Pot contesta ? Ce mi se poate executa. Am debit 46000 lei si 700 lei ... (vezi toată discuția)
Executare silita
ulian1
Am un credit la o banca si mi s-au infiintat trei executari silite pe pensie pentru pentru neplata rata credit de trei ori pentru acelasi credit; am o poprire ... (vezi toată discuția)