avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita !
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita !

Buna seara ,
va solicit un raspuns pentru urmatoarea problema: pot exista pe rol, la 2 executori diferiti , in acelasi timp, doua dosare de executare avand acelasi obiect , demarate de acelasi creditor in temeiul aceluiasi titlu executoriu si impotriva aceluiasi debitor ?
Daca la primul dosar de executare debitorul a facut contestatie la executare si s-a suspendat executarea pana la o anumita data , poate creditorul sa se adreseze altui executor cu o noua cerere de executare daca nu s-a implinit acest termen?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 12 Ianuarie 2014
Poate exista un singur titlu executoriu,astfel incat nu se poate concomitent,2 executori judecatoresti sa execute acelasi debitor in baza a 2 dosare de executare silita distincte ,ambele dosare in temeiul unui singur titlu executoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rodicae rodicae Am primit somatie de executare silita pentru un credit de nevoi personale fara garantie. Pot contesta ? Ce mi se poate executa. Am debit 46000 lei si 700 lei ... (vezi toată discuția)
Executare silita ulian1 ulian1 Am un credit la o banca si mi s-au infiintat trei executari silite pe pensie pentru pentru neplata rata credit de trei ori pentru acelasi credit; am o poprire ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere executare silita clautugui clautugui Buna ziua. Spuneti-mi va rog ce parere aveti despre o incheiere de respingere a cererii de executare silita, in masura in care dupa ce am primit cererea, ... (vezi toată discuția)