avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare constructie fara autorizatie

Suntem in partaj judiciar . S-au efectuat expertizele - topo si cladire . Aici exista o problema . Coproprietarii (piritii) au extins cladirea fara autorizatie si fara acordul nostru . Expertul a evaluat aceste extinderi ( o magazie si o camera ) la o suma colosala . Oricum pe noi nu ne interesaza extinderile astea asa ca am hotarit sa intentam un proces prin care sa cerem demolarea lor . Va rog sa nespuneti daca in urma acestei actiuni , se suspenda procesul de partaj judiciar .
a mai spus cineva ca este un site de reclame...tind sa incep sa-l cred

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata invocind legea nr .50/1991 ContSters273259 ContSters273259 Sunt in proces de PARTAJ JUDICIAR . Piritii sustin in scris in cadrul procesului ca au construit 3 camere , grajduri etc . Nu au autorizatie de constructie si ... (vezi toată discuția)
Indiviziune lazzaretto lazzaretto Eu si fratele meu suntem copropietari pe o mostenire avand act de succesiune cu cota de 1/2. El a mai ridicat o constructie in 1998 formata din o camera, ... (vezi toată discuția)
Expertiza cu probleme claudiubogdan81 claudiubogdan81 In IAP exista ca mostenire mai multe terenuri si o cladire. Cladirea este in conditii de nelocuit sau de o valoarefoarte mica, prectic mai mica decat sa ... (vezi toată discuția)