avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari nu da numar de inregistrare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari nu da numar de inregistrare cerere

Buna ziua si la multi ani!

Ce pot face in cazul in care depun cerere la asociatie de proprietari si acestia nu imi dau nr de inregistrare pt cererilor mele depuse la asociatie. In plus, as vrea sa intreb daca raspunsurile -in doi peri- pe care Comitetul executiv al asociatiei mi le dau sunt valabile, atat timp cat ele nu poarta numele persoanei care imi raspunde, si nici stampila Comitetului. Raspunsurile poarta doar o semnatura
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:15, 14 Ianuarie 2014
Trebuie sa va adresati d-lui primar al localitatii. La primarie fiinteaza un birou/serviciu pentru problemele as. de proprietari.
Puneti pe hartie totul si mergeti la acest serviciu si faceti reclamatie. Daca ati mai avea vre-un sustinator (un vecin care a patit la fel), ar fi mult mai bine, eventual atasati si raspunsurile in doi peri primite, asa cum sunt.
Succes!
Multumesc pt raspuns.

De fapt, am depus intrebarile mele atat la cutia de scrisori a comitetului executiv al asociatiei, cat si prin intermediul primariei. Comitetul mi-a raspuns direct mie. Pot cere primariei sa primesc raspunsul comitetului prin intermediul ei? Pt ca poate fi orcand contestat raspunsul comitetului de catre ei insisi,
Multumesc inca o data
Da, puteti cere orice primariei. Formulati cererea si inregistrati-o la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde reclam administratorul? CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I buna ziua ,cum trebuie sa procedez daca vreau sa trimit/depun o sesizare scrisa in privinta domnului administrator ,fiind nemultumit de activitatea lui ... (vezi toată discuția)
Solicitare asociatia de proprietari ficiu_elena ficiu_elena Buna ziua! Am facut o solicitare la asociatia de proprietari la care nu am primit raspuns. La intrebarea mea catre presedinte cand voi primi raspuns, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, presedintele asociatei de proprietari si-a dat demisia ... Stelus22 Stelus22 Buna ziua, presedintele Asociatei de proprietari si-a dat demisia acum o luna impreuna cu unul dintre cei doi membrii ai comitetului executiv. Saptamana ... (vezi toată discuția)