avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte necesare pt insertie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte necesare pt insertie copil

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru dosarul care se depune la primarie pentru cei 500 ron- insertia acordata de stat pentru mamele care se intorc la servici inanite sa implineasca copilul 1 an.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:15, 13 Ianuarie 2014
1. Singurul act pe care trebuie sa-l prezentati la Primarie este dovada ca ati reluat activitatea (decizia angajatorului de incetare a supendarii contractului individual de munca si reluarea activitatii sau o adeverinta in acest sens).

2. La Primarie veti completa o cerere pentru stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare indemnizatie crestere copil gabimisi gabimisi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce am de facut in cazul in care vreau sa ma intorc mai devreme la locul de munca decat sa se termine sei 2 ani de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat de tata hajnyyy hajnyyy Buna ziua Ce fel de cerere trebuie sa scrie tatal daca renunta la ultima luna de concediu pentru cresterea copilului ?puteti sa-mi dati un model ? va rog ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)