silviu_n a scris:
Sigur, nu este obligatoriu să cunoa?te?i aceste lucruri, este suficient să citi?i procesul-verbal ?i să proceda?i a?a cum se specifică acolo.
Cred ca forumistul a inteles foarte bine si-i inteleg "dezinteresul" in a intelege traseul amenzilor; nu este nimic palpitant aici. Sper ca si dvs. o sa intelegeti, cu timpul, ca in formularul de proces verbal al politiei pot fi "specificate" si o multime de prostii - hartia suporta multe -, si care nu au putere de lege. Asa "a specificat" si primarul nu mai retin al carui sector al capitalei, intr-o decizie, ca masinile pot fi ridicate fara implicarea politiei rutiere, doar cu "ajutorul" politiei locale, si dispozitia a fost anulata ulterior in instanta. Adica, ati inteles, o primarie nu poate modifica o lege data de parlament. Deci nici politia circulatiei nu-mi poate stabili mie obligatii cetatenesti suplimntare, printr-un formular de PV, ca sa fac eu lucruri pe care ea nu poate sau ii este lene sa le faca: de acolo aflu doar ca am de platit o amenda si atat. Si nici felul in care baza de date a primariei din Dorobantu se interfateaza cu alte baze de date nu ma intereseaza; eu sunt cetatean european, si am drepturi! :)
Asadar, haideti sa incetam de a mai face noi, cetatenii, treburile altora, platiti tot din banii nostri. Nu de alta dar, daca suntem atat de intelegatori, poate politia ne cere in viitor sa predam personal chitanta si, cu ocazia asta, sa spalam si 10 m de trepte din sediul ei.