buna,
am si eu nevoie de ajutor
in noiembrie 2008 lucram la un operator de telefonie mobila pe partea de vanzare.
datorita presiunilor si faptul ca job-ul meu depindea de realizarea unui target, am falsificat un contract si am activat catvea nr pe cantul unui client fara ca acesta sa stie.ulterior, pana in prezent am achitat facturile clientului la zi, pana cand acesta a facut o reclamatie si a aflat de aceste numere.
Am fost contactat de catre compania respectiva si mi s-a adus la cunostinta ca voi fi reclamat catre politie si mi se va intocmi dosar de cercetare penala.
as vrea sa stiu care sunt consecintele si daca exista o varianta de mijloc.adica, eu am contactat clientul si e dispus sa isi retraga reclamatia si eu sa ii preiau contractele si sa le achit in continuare.deocamdata clientul a facut reclamatie doar catre companie nu si catre organele legii.as vrea sa stiu daca eu mai am vreo raspundere fata de contractele respective daca nu mai lucrez in cadrul companiei.
a fost prima si singura data cand am facut acest lucru.stiu ca nu am facut bine, dar acum incerc sa gasesc o solutie.
multumesc mult pentru ajutor
~ final discuție ~