avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Informatie! Plata in rate taxa concesiune societate ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Informatie! Plata in rate taxa concesiune societate comerciala

De ce taxa impusa de primarie pt concesiune nu se poate plati in 2-3 rate pt.anul in curs,de catre o societate?Aceasta taxa este impusa sa se plateasca neaparat in luna ianuarie a anului in curs,ca daca nu se vor plati penalitati destul de mari....Rog sa raspunda cineva la intrebarea asta.....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 13 Ianuarie 2014
Posibil ca masura sa fie dispusa prin HCL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complinire taxă de timbru Andreas68 Andreas68 Daca instanta a dispus pentru reclamant reducerea taxei de timbru și eșalonarea acesteia intr-un numar de rate lunare, iar la finalul procesului, el, ... (vezi toată discuția)
Aprobare scutire la plata penalitatilor si a dobanzilor aferente impozitului datorat catre bugetul local mayamatei mayamatei Buna seara, As dori sa stiu daca exista vreun act normativ prin care consiliul local al unei comune poate sa aprobe scutirea de la plata penalitatilor si a ... (vezi toată discuția)
Penalități concesiune,urgent! Stefan_Viorel Stefan_Viorel Am o societate comercială,aceasta societate are un contract de concesiune, pentru o suprafața de teren,cu primaria... Din motive personale,nu s-a putut ... (vezi toată discuția)