avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans

Buna ziua

As vrea sa-mi cumpar o masina, de exemplu astazi dau un avans, si peste doua zile platesc restul.
Pe suma de avans se face un act? daca da aveti un exemplar sa-mi o atasati?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:03, 14 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Puteti intocmi un antecontract sub semnatura privata si atunci cel care primeste suma scrie tot actul in 2 exemplare originala si-l semnati ambii, fie la notariat.
Daca-l faceti sub semnatura privata e bine sa aveti si 2 martori care sa semneze si carora sa le treceti CNP-ul macar.
Specificati clar care este data de achitare a restului sumei.
Antecontractul poate fi facut si de un avocat care da data certa.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut - obligatoriu la notar? SebastianHorvat SebastianHorvat Buna ziua, Detin un Cabinet Medical Individual. Doresc sa ma imprumut, fara dobanda, de la tatal meu cu o suma mai mare pentru a acoperi un avans pentru un ... (vezi toată discuția)
Intocmirea unei hartii de mana pentru o arvuna laurycy_r@yahoo.com laurycy_r@yahoo.com daca cineva imi poate raspunde ...vreau sa iau o arvuna de la cineva fara sa merg la notariat si in prezenta unor martori .Este valabila acea hartie ?cam ce sa ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata romex romex As dori sa supun in discutie o problema care inca nu am lamurit-o. In cazul in care pe un act sub semnatura privata , exista 4 semnaturi : una a celui care ... (vezi toată discuția)