avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suma incadrare ajutor familie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suma incadrare ajutor familie monoparentala

Buna ziua.As avea o intrebare ... Beneficiez de ajutorul social pt familia monoparentala.Sau indemnizatie parca asa ii spune corect,in fine. Intrebarea mea este : Doar daca te incadrezi intr`o anumita suma se beneficiaza de acea indemnizatie ? Pentru ca pana acum am avut 98 de lei hotararea judecatoreasca ca sa imi dea tatal copilului plus 588 lei venit net si ma incadram.Dar acum mi-a crescut la 250 lei de la tatal ei si nu stiu daca ma mai incadrez sau nu.
Cel mai recent răspuns: AnCuTsA , utilizator 17:28, 15 Ianuarie 2014
Am aflat.530 lei per membru de familie sa fie maxim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social? gil_73 gil_73 Buna ziua.As dori sa stiu daca dupa terminarea perioadei de acordare a indemnizatiei de somaj(am beneficiat de un an potrivit vechimii in munca plus 3 luni ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale mame singure ronaldo83 ronaldo83 Buna seara.as dori sa va prezint situatia mea pe scurt.:dupa o relatie de 10 ani a rezultat un copil.ne am despartit Dar nu am fost niciodata ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)