in curand fiul meu implineste 18 ani, odata cu aceasta i se v-a intrerupe pensia alimentara de la tatal sau, dar el inca este elev . am inteles din discutii ca pt prelungirea acesteia, copilul trebuie sa dea tatal in judecata. intrebarea mea este daca poate sa inainteze actiunea de judecata cu o luna inainte de a implini varsta sau dupa ce implineste 18 ani. multumesc anticipat
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Discutie pensie alimentara Editeaza titlu discutie
Data mesaj Miercuri, 15 Ianuarie 2014, 18:14
va multumesc pt raspuns, nu ma inteleg cu tatal copilului prin mediere, ar spune in fata avocatului ca este de acord si in final....nu i-ar da 1 leu. am primit pana acum pensiia alimentara datorita faptlui ca i s-a oprit pe statul de plata si venitul lui este variabil deci primeam 1/4 din venitul realizat,ori prin angajament nu am cum sa stiu ce realizari are . tot in instanta gasesc rezolvarea dar vroiam sa stiu daca pot sa inaintez actiunea cu o luna inainte de a implini copilul 18 ani. va multumesc
Pensia alimentara
pval
cat se plateste pensia alimentara cand tatal e plecat afara din rom?am 2 copii de la doua casatorii si pe luna trimit 100 sau 150 dollari ?este mult este ... (vezi toată discuția)