avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol fiscal primarie ptr plata impozitului pe cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol fiscal primarie ptr plata impozitului pe cladiri

Buna ziua , pana in 2013 de la primarie am primit o singura instiintare de plata ptr impozitul pe apartament respectiv aveam un singur rol fiscal la aceasta adresa . Astazi am primit doua instiintari de plata la aceeasi adresa respectiv doua rol-uri fiscale , unul pe numele meu ,celalalt pe numele sotiei, valoarea impozitului fiind impartita la 2 .
Intrebare: Este o noua procedura ptr 2014 , sau o eroare din cadrul primariei?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 19:12, 17 Ianuarie 2014
Nu este o eroare. Potrivit normelor metodologice ale art 288 Cod Fiscal, pct 229 si urmatoarele (si a noii aplicatii informatice care a fost implementata la primaria - directia de impozite si taxe locale- de care apartineti si care respecta prevederile codului fiscal), obligatiile fiscale sunt trecute pe rolul nominal unic(contribuabil= persoana fizica in cazul dvs )

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe apartament emilot66 emilot66 Eu si fratele meu suntem copropietari pe apartamentul in care locuim. Acum o saptamana am vrut sa platesc impozitul la Primarie dar surpriza! Mi-sa spus pe un ... (vezi toată discuția)
Rolul nominal unic= cod rol? Leri Leri Este Cod ROL-ul trecut in instiintarile de plata (impozite locale), rolul nominal unic? In cazul meu, instiintarea de plata de la primarie vine mereu cu 2 ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)