avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Penalitati neplata taxa de salubrizare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Penalitati neplata taxa de salubrizare

va rog sa-mi spuneti pentru taxa de salubrizare se percepe majorari sau penalitati de intarziere pentru neplata la termen si care sunt termenele de plata pentru aceasta taxa
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:25, 18 Ianuarie 2014
Consultati Hotararea Consiliului Local din 2013, cu aplicare in 2014, din cadrul primariei dvs, acolo este stipulat. O puteti gasi si pe site-ul primariei. Da, se platesc majorari pt intarziere, iar termenele de plata, eu stiu ca sunt la fel ca la impozite, asta daca nu cumva primaria dvs, a stabilit altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati si majorari la neplata impozitului mikydav84 mikydav84 buna ziua am si eu o mica neintelegere cu primaria .au trimes acasa o factura cu plata la impozit. e normal sa iti puna la socoteala doua tipuri de penalitati. ... (vezi toată discuția)
Taxa impusa de primarie. mariatu mariatu Buna ziua. In localitatea in care locuiesc suntem obligati( de primarie- ni s-a introdus aceasta plata pe aceeasi chitanta pe care platim si impozitul) sa ... (vezi toată discuția)
Impozite ºi taxe lucianavasilica lucianavasilica prevederile legale actuale pentru întârzierea plăţii impozitului pe terenuri şi clădiri (vezi toată discuția)