avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instigare la fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instigare la fals

Buna ziua,
lucrez la o companie de stat iar seful imi face zile negre amenimtandu-ma cu dat-ul afara ca nu intocmesc anumite avize cu date care nu reflecta datele exacte..
Ce pot face? intr-o conv. tel se intelege clar ce-mi cere dar asta o pot folosi doar daca cere parchetul?
Cel mai recent răspuns: pvcc , utilizator 08:08, 16 Februarie 2014
Buna ziua,
Puteti sa formulati o plangere la parchet si sa le explicati ca exista acele inregistrari. Solicitati sa ceara ei autorizatia pentru inregistrare dumneavoastra urmand sa-l zgabdariti dumneavoastra sa spuna din nou ce vrea de la dumneavoastra.
Multumesc, convorbirea o pot prezenta si directorului mai mare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație constructie Carakostas Carakostas Am dosar depus absolut in regula pt autorizație constructie cu toate avizele cerute in certificatul de urbanism si primăria refuza eliberarea autorizației ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca pe motiv disciplinar. Laurentziu23 Laurentziu23 Buna la toata lumea.am si eu cateva intrebari.daca ma poate lamuri cineva. Foarte recent am fost dat afara de la societatea unde eram angajat ,pe motiv ... (vezi toată discuția)
Sunt abuzat de directorul institutiei la care lucrez ContSters291715 ContSters291715 VA ROG SA CITITI ACEASTA POSTARE . sunt angajat al unei institutii. in data de ... am participat la o sedinta fulger la care au participat conducatorii ... (vezi toată discuția)