avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatuaje
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatuaje

Buna ziua. Vreau sa imi fac un tatuaj cu o svastica si vulturul german care aparea pe stema nazista? Este impotriva legii, ma refer la vreo lege din codul penal?
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:10, 13 Ianuarie 2008
Este imbucurator ca jena nu a pierit din randul nostru dar nu pot sa nu remarc ca ti-ai exprimat jena sub ascunzisul anonimatul.
Prietenii stiu de ce!!!
Am renuntat aseara sa mai port discutia respectiva..oricum a cazut in mocirla dupa felul in care a purtat-o juris0203.Felul lui de a discuta pe mine ma lasa rece,dar rog administratorul sa ia masuri pe viitor pt a elimina un astfel de limbaj insolent. prin discutia asta nu am facut altceva mai bun decat faptul ca site-ul o sa apara mult mi des la o cautare sumara pe yahoo. :)iar asta e bine,chiar daca cititorul vrea sa afle un lucru si, accesand, afla altceva.
Rog pe domnul administrator nu sa ia masuri impotriva nu stiu cui ci sa traga un semnal de alarma printr-un mesaj asupra acelora care sistematic pangaresc forumul acesta cu replici inoportune ce nu fac altceva decat sa deturneze o discutie civilizata de la rostul ei.

Stimate domn adinistrator, daca veti citi in integralitate aceasta sectiune de discutii si veti recurge la o interpretare sistematica a deficientelor ei veti conchide ca intr-adevar exista unele interventii al caror rost este doar unul de sicana si nici pe de parta de a conduce la rezolvarea problemei puse in discutie.

Imi asum si eu responsabilitatea pentru cele spuse si regret ca am recurs la cuvinte ceva mai expresive dar nu regret nimic pentru ideile ridicate ci dimpotriva le sustin cu fervoare in continuare.

Cred ca un mesaj prin care sa faceti apel la libera-exprimare decenta si pertinenta, precum si la normele bunului-simt ar fi pe deplin bine-venit.
Sunt de acord cu juris0203.
Nu stiu de ce tre' sa ne intepam si sa ne hartuim, sa ne gasim nod in papura... parca n-am mai avea loc unii de altii; anyway...imi cer si eu scuze, n-am vrut supar pe nimeni...see ya!
ce anonim mah, das_Reich era, daca tot esti cu interpretarile sistematice. dar ... das_Reich iti spune ceva in plus fata de anonim ??? vezi sectiunea "problema anonimatului".

Alte discuții în legătură

Folosirea in online a semnelor naziste andrei0290 andrei0290 Buna ziua, activez in domeniul entertaiment si as dori sa va intreb cat de permisiva este legislatia la folosirea insemnelor naziste. De exemplu am inteles ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, am si eu o geaca second hand oarecum de armata, ... VladWalker VladWalker Buna ziua tuturor, Am si eu o geaca de iarna second hand oarecum de armata, unde am comandat recent niste epoleti din cel deal Doilea Razboi Mondial, unde ... (vezi toată discuția)
Contestarea sau negarea holocaustului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Trebuie sa incep cu o marturisire: Nu sunt evreu, iar Mordechai Buxbaum e doar una din \"roadele\" imaginatiei mele care uneori e putin prea zburdalnica. Cu ... (vezi toată discuția)