avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare bani avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare bani avocat

Buna ziua ! Numele meu este Gabriel . In decembrie 2012 am luat legatura cu un avocat pentru a-mi recupera taxa de timbru achitata de mine in 2009 la masina mea personala.Am incheiat un contract de asistenta juridica cu avocatul respectiv si am achitat suma de 300 ron. De atunci si pana acum acesta nu a efectuat nici un demers pentru a-si respecta contractul de asistenta juridica. Am incercat sa iau legatura atat telefonic cat si scris dar fara nici un rezultat. Intre timp am incheiat un nou contract de asistenta juridica cu un alt avocat . Intrebarea mea este urmatoarea: ce trebuie facut pentru a-mi recupera cei 300 roni pe care i-am platit avocatului.
Cel mai recent răspuns: smochina , utilizator 19:57, 15 Ianuarie 2014
acelasi lucru l-am patit si eu cu asa zisii avocati care nu stu decat sa a bani clientului, justificand ca este ''onoraroil'lui!....eu am angajat facut un contract cu un avocat pt a ma reprezenta nu in judecata c pe la politie pt ca am fost agresata in mag meu propriu....mi-a cerut prima data 500 roni pt dosarul acelei pers contra mea ,,,,si 500 roni pt dosarul meu contra acelei pers care m-a agresat, plus o taxa de 150 roni nu stiu pentru ce naiba....Acum am ramas si cu banii dati si cu amenzi date de desteptii de politisti..si asta pt ca au fost mituiti de agresorii mei....Cum e posibil..?...sunt agresata in propriul mag.da?...in mag se afla deja o pers ca martor,anunt politia, vine ..ii ia datele persoanei aflate la momentul agresiunii in mag, pleaca la agresori acasa(vecini de peste drum de mag meu), revin dupa jum de ora in mag...si ce sa vedeti???..politistii care au luat datele acelui martor aflat in mag.nu mai recunoaste ca ar fi luat date vreunei persoane....pfff...ba mai mult mai au si tupeul sa-mi spuna:Nu am vazut nici un martor. poate l-ati platiit acum sa vina in mag''!!...dar datele cu jum de ora in urma cui dracu le luase???...vedeti??..asa ceva se intampla in ROMANA....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice cu politia locala sector 6 CarmenFabiani CarmenFabiani Buna Ziua, numele meu este Carmen, si doresc daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. In ziua de 5.03.2014 - ora 7.10 a.m, am iesit cu catelul afara la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Onorariul de avocat nikolos nikolos avocatul a cerut suma X reprezentand onorariul lui suma platita integral . INTREBARE : se mai plateste altceva la avocat ex. la fiecare infatisare sau alt ... (vezi toată discuția)