avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie respins
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie respins

Va rog din suflet sa ma ajutati cu citeva raspunsuri. Mi s-a respins un ordin de protectie inpotriva sotului meu desi am dovedit cu martor si cu copii dupa procesele verbale emise de catre politie in situatia in care el devenea violent verbal si imi spargea lucruri din casa. Mai mult decat atat sunt obligata si la plata cheltuielilor de judecata desi eu nu am nici un venit si el sta in casa mea si nu ne acorda nici un sprijin material atat mie cit si copilului pe motiv ca acesta nu il roaga sa-i dea sa manince. Sfatuiti-ma ce pot sa fac in aceasta situatie ca sunt disperata.
Cel mai recent răspuns: karmy , utilizator 14:08, 9 Februarie 2014
Aveti dreptate, imi rade in fata si-mi spune ca nu am eu ce sa-i fac lui pt ca judecatorul i-a dat dreptate in ceeace face. In legatura ce blocarea accesului in domiciliu nu am curaj sa schimb yala pt ca este f violent atunci cand lucrurile nu stau cum vrea el si ma tem ca imi va sparge si usa de la intrare asa cum a spart-o si pe cea de la sufragerie unde ma incuiasem cu copilul. Nu cred ca imi pot permite sa stau fara usa pe vremea asta mai ales ca stau la casa....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Blocare acces locuinta Imira Imira Sunt divortata, dar locuim in continuare in acelasi apartament. Fostul sot mi-a blocat usa de vreo cateva ori sub diferite pretexte, reusind cu greu sa intru ... (vezi toată discuția)
Cum pot reintra in casa mea??? lupianca lupianca Buna seara ....va cer ajutor intr-o problema...acum 2 luni in urma unor scandaluri si batai eu si copilul minor am fost alungati din casa, proprietatea mea si ... (vezi toată discuția)