avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parasirea locului accidentului

buna seara
in cazul parasirii locului acidentului in cazul in care ne-am impacat cu victima , s-a emis certificat medico legal de 45 zile ingrijiri medicale , ce sanse sunt daca inculpatul are antecedente ?
multumesc
#-o
Cel mai recent răspuns: mariana pop , utilizator 15:17, 16 Ianuarie 2014
conform codului rutier. parasirea locului accidentului chiar daca sa ajuns la o intelegere intre parti fara anuntarea politiei si incuvintare lor se constituie infractiune la regimul circulatiei, si se intocmeste dosar penal in acest sens.
Depinde cum va aprecia organul judiciar in functie de apararile facute.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu victime si parasirea locului accidentului salariu maria salariu maria buna seara . un prieten a avut un accident rutier soldat cu vatamare corporala avand fractura deschisa si 55 de zile de la medicul legist. prietenul meu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ucidere si vatamare corporala din culpa, consecinte joc joc va rog sa-mi spuneti la ce articole se incadreaza soferul profesionist in urma accidentului rutier fara a incalca vreo legislatie rutiera [ viteza , fara ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa ContSters102147 ContSters102147 Acum cateva luni am avut un accident rutier in care am lovit pe cineva cu oglinda masinii.Treceam printr-o localitate avind o viteza de 50 km/h.Din ... (vezi toată discuția)