avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt?

Buna seara.
As avea si eu o intrebare daca se poate va rog frumos sa ma ajutati.Daca am stat in chirie la un individ iar dupa ce m-am mutat de acolo masina mea a ramas la el pe propietate pt ca in momentul mutarii neavand baterie nu am avut platforma sa o iau, si individul mi-o ridica fara sa ma anunte dupa care imi trimite o hartie prin avocatul dansului ca daca in termenn de 20 zile nu ii platesc stationare si chirie pt ca masina a fost parcata la el in curte (fara a exista un contract in acest sens) in valoare de 300 euro o vinde la licitatie.este legal sa faca asta ?Mentionez ca exista si o plangere penala la politie pt furt facuta de mine .
Multumiri !!!

Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:01, 25 Ianuarie 2014
lorelaybianca a scris:

chiar el m-a sunat si mi-a spus ca a ridicat masina si nu poate sa-mi spuna unde e , atunci o sa aflu cand ii dau banii.

Nu poate sau nu vrea ?
Pai intr-o astfel de situatie ar fi potrivita o plangere la politie.
Insa mi se pare ciudata situatia tinand cont ca va contactat si avocatul acestuia. Daca ar fi furt, e ca si cum ar veni avocatul hotului sa perfecteze intelegerea intre victima furtului si autorul faptei (hotul). Hmmm...
Mi se pare tare ciudata situatia :D
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2014
LuchianSeb, utilizator
Exact la fel de ciudata mi se pare si mie .Plangere am facut dar Politia se misca mai rau ca melcii , ba mai mult mi-au spus sa incerc sa gasesc eu masina ca sa poata obtine ei un mandat de perchezitie.:(
Daca mergeati la un avocat asa cum ati fost sfatuita inca de la inceput, problema era rezolvata de mult!
Puteti sa angajati si un avocat, iar plata facturii o puneti in sarcina celui care v-a lasat fara masina. Se poate si fara, dar parerea mea e ca un avocat va rezolva mult mai repede problemele. Imaginati-va cum s-ar descurca un avocat gen Sherlok Holmes... :D
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
LuchianSeb, utilizator
Avocatul putea sa fie si gen Sherlok Holmes dar nu aceasta era ideea de baza:D
Avocatul cauta varianta cea mai rapida.
Conta la politie sa aiba avocat dar pana la politie era bine sa se fi procedat asa cum am aratat anterior.
Acum a inceput rau si probabil ca rau va merge...

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva loc de parcare inchiriat de la primarie olimpiastanca olimpiastanca Am un loc de parcare ptr.care platesc taxa anuala la primarie si de 2 saptamani a fost ocupat abuziv de un autoturism cu nr.de Bulgaria. Am facut demersuri la ... (vezi toată discuția)
Instrainare bunuri? MariusTranca MariusTranca daca o persoana care statea undeva cu chirie spre exemplu si a scos din casa respectiva un obiect poate fi acuzat de instrainare de bunuri ? sa luam totusi in ... (vezi toată discuția)
Activitate pe domeniul privat fara acodul scris al proprietarului pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, Ma confrunt cu 2 probleme destul de majore: 1.Am parcate in fata casei pe domeniul public dar fara a incomoda circulatia rutiera sau ... (vezi toată discuția)