avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Se poate face cadastru?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Se poate face cadastru?

Buna Ziua.Am urmatoarea situatie:
-o casa de 90mp si un teren de 200mp (un proprietar) pt care se cere succesiunea iar apoi o executare silita pe o parte care ii va reveni celui care are probleme(proprietarului) .Intrebarea mea este daca se poate face cadastru la casa tinand cont ca aceasta a fost construita doar pe f.putin mp din cei 200mp,restul terenului de sub casa fiind o mostenire a tatalui proprietarului ,acesta la randul sau neavand act de mostenitor(nu s-a facut succesiunea pt acest teren)Sper din suflet sa primesc un raspuns exact .Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bgigi , utilizator 15:41, 20 Ianuarie 2014
Multumesc din suflet pt lamuriri.As mai avea o intrebare.Daca se face succesiunea ,se poate vinde partea care ii revine persoanei x (asta este scopul succesiunii) daca nu se rezolva problema terenului?
Nu se poate vinde decat dupa ce se intocmeste cartea funciara, ceea ce ne duce iar la problema terenului, din pacate.
Multumesc mult......din pacate pt creditor, din fericire pt persoana x.Am inteles totusi ca nu s-ar putea vinde doar o particica din casa indiferent de conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Dreptul de posesie prin uzucapiune caesar58 caesar58 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme pe care o am. Parintii mei( decedati in 1995 si 2000), impreuna cu unchiul (fratele tatalui) si matusa ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru constructie fara autorizatie krysy krysy buna ziua ... in anul 1990 tatal meu a platit o amenda pt un imobil ridicat fara autorizatie de constructzie ...anul trecut dansul a decedat iar noua ... (vezi toată discuția)