avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot sa ma pensionez si de ce categorie de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot sa ma pensionez si de ce categorie de pensie pot beneficia?

Buna ziua,
Vă rog dacă se poate sa-mi spuneţi dacă mă pot pensiona şi când cu pensie limită de vârstă, anticipata sau anticipata parţial , având în vedere următoarele :
La 31.12.2013, am vechime în muncă de 28 ani 10 luni şi 21 zile la grupa a III-a. În intervalul de 28 ani lucraţi am o perioada de 3 ani si 21 de zile lucrate în grupa a II-a.
Va multumesc şi vă doresc o zi bună.
Cel mai recent răspuns: ElenaMarc , utilizator 15:25, 16 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
femeie, 26.02.1960
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pensiona? danares1 danares1 Am un angajat cu urmatoarele date: data nasterii :15.12.1949 stagiu de cotizare 29 ani si 5 luni ( din care 1 an 4 luni si 21 zile stagiul militar, in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei violeta167 violeta167 Sunt nascuta in decembrie 1957,am 10 ani de grupa a-IIa si in total 33 de ani si 9 luni de munca. Salariul actual este minim pe economie.La ce varsta ar trebui ... (vezi toată discuția)
Data pensionare ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care-i data pensionarii pentru limita de varsta si pensionare anticipata,avand urmatoarele date:femeie,nascuta in octombrie ... (vezi toată discuția)