avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Sparturile de beton rezultate de la o demolare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Sparturile de beton rezultate de la o demolare

Sparturile de beton rezultate din demolarea unei hale de productie,apreciate fiind ca deseuri si care se vand, sunt purtatoare de Taxa pe valoarea adaugata?

Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 20:27, 16 Ianuarie 2014
Daca sunteti platitor de tva, da. Sunt beneficiare de taxare inversa acele materiale recuperabile rezultate din activitatea curenta si care sunt colectate de o firma acreditata in acest scop. Din cate cunosc eu materialele de care vorbiti nu sunt colectate de nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control rambursare tva maryette maryette Daca in perioada 2004-2005 ,pt anumite prestari de servicii de la p juridice nerezidente care se autofacturau,am facut taxare inversa 4426=4427 ,le-am prins in ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva la casare mijloace fixe romicichi romicichi buna ziua. Am casat in septembrie 2009 un camion care a intrat in ianuarie 2007,avand urmatoarele date: valoare inventar=8500(7143+1357-TVA), amortizare in ... (vezi toată discuția)
Deduceri pentru valorificare deseuri Bogdan Popovici Bogdan Popovici Buna ziua. Care sunt beneficiile fiscale a unei autorizari pentru valorificarea deseurilor (folosirea lor in scopuri productive)? am inteles ca ar fi niste ... (vezi toată discuția)