avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals

Buna ziua
Am facut o plangere la parchet pentru fals si uz de fals impotriva unor functionari publici, pentru ca au intocmit un act ce nu corespunde cu cel dupa care trebuia intocmit, adica contine alte date decat cele reale.
Evident prima rezolutie a fost NUP si astept ca si a sefului sa fie tot NUP.
Sunt convins ca dreptatea va triumfa si voi merge la instanta.
As vrea sa stiu ce ar trebui sa cer instantei pentru a nu putea misca balanta in favoarea lor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:29, 17 Ianuarie 2014
depinde pe ce considerente s-a dat nup

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 278/1, alin 8 lit a: respinge plangerea ca inadmisibila anola anola am si eu o mare problema: 1.plangere penala pentru fals, uz de fals si declarea in fals(290.291,292 cpp)Propunere de NUP. 2.dispozitia primului ... (vezi toată discuția)
Procedura reclamatii florentina75 florentina75 Va rog sa-mi spuneti daca procurorul a dat NUP la un caz iar in urma unei reclamatii judecatorul de camera preliminara a intors cazul la acelasi procurer ... (vezi toată discuția)
Acces la dup - parte vatamata nelush2103 nelush2103 As dorii sa stiu daca o persoana care are calitatea de parte vatamata in cadrul unei plangeri penale, plangere care a primit rezolutia de NUP, poate sa ... (vezi toată discuția)