Buna seara, in urma cu o jumatate de an mi-a fost verificat de catre politie un act emis de primaria de care apartin, la prima vedere lor li s-a parut fals, prin urmare l-au retinut, in ideea de a suna/trimite "adresa" la primarie pt validare/ sa constate daca e sau nu fals. Lucru care s-a si intamplat , primaria le-a trimis ceva raspuns cum ca da dom'le e emis de noi, nu e fals.. etc. M-au chemat oamenii la politie, toate bune si frumoase, mi-au eliberat actul, ne-am urat unul altuia sarbatori fericite si... la revedere...
Ei bine, eu credeam ca s-a rezolvat din moment ce au primit confirmarea si din moment ce mi-am luat actul... NU... pt ca azi dimineata primesc in cutia postala urmatoarea instiintare:
"Domnule...... Va facem cunoscut ca dosarul penal cu nr....... in care ati fost cercetat in calitate de faptuitor , a fost inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria.... la data de ...... cu solutie procedurala.
pt mai multe informatii va puteti adresa acestei institutii cu referire la nr de inregistrare....... "
Acum intrebarea mea este :
De ce daca s-a solutionat problema si au vazut ca nu e un fals.. de ce mai e nevoie de tribunal si parchet ?
Si 2: ce inseamana/la ce se refera "solutie procedurala"?