avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Presupus fals si uz de fals, de ce a ajuns la Parchet?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Presupus fals si uz de fals, de ce a ajuns la Parchet?

Buna seara, in urma cu o jumatate de an mi-a fost verificat de catre politie un act emis de primaria de care apartin, la prima vedere lor li s-a parut fals, prin urmare l-au retinut, in ideea de a suna/trimite "adresa" la primarie pt validare/ sa constate daca e sau nu fals. Lucru care s-a si intamplat , primaria le-a trimis ceva raspuns cum ca da dom'le e emis de noi, nu e fals.. etc. M-au chemat oamenii la politie, toate bune si frumoase, mi-au eliberat actul, ne-am urat unul altuia sarbatori fericite si... la revedere...

Ei bine, eu credeam ca s-a rezolvat din moment ce au primit confirmarea si din moment ce mi-am luat actul... NU... pt ca azi dimineata primesc in cutia postala urmatoarea instiintare:

"Domnule...... Va facem cunoscut ca dosarul penal cu nr....... in care ati fost cercetat in calitate de faptuitor , a fost inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria.... la data de ...... cu solutie procedurala.

pt mai multe informatii va puteti adresa acestei institutii cu referire la nr de inregistrare....... "

Acum intrebarea mea este :
De ce daca s-a solutionat problema si au vazut ca nu e un fals.. de ce mai e nevoie de tribunal si parchet ?
Si 2: ce inseamana/la ce se refera "solutie procedurala"?

Posibil sa fi inaintat dosarul la Parchet cu propunerea de NUP, in acest caz procurorul trebuie sa confirme solutia, mergeti la registratura Parchetului pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei ContSters141851 ContSters141851 Buna!Va rog sa ma ajutati!Toate plicurile primite la cutia postala sunt deschise de anumiti vecini(stiu sigur cine).Facturile sunt lasate inapoi ... (vezi toată discuția)
Anulare pv danzake danzake va deranjez iar :"> eu am gasit pv contraventional in cutia postala (care nu e prea bine asigurata neavand lacat sau altceva pt inkidere) Daca as zice ca nu ... (vezi toată discuția)
Modul de comunicare a actelor care mai pot fi atacate in termen de ”n” zile... andrei_pap87 andrei_pap87 de curiozitate, si preventiv in acelasi timp,intreb,si as fi recunoscator daca binevoieste cineva sa ma lamureasca si pe mine.... este normal ca un act emis ... (vezi toată discuția)