avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Va solicit atentia cu o alta intrebare.Pentru o femeie ,nascuta la 01.07.1957,care lucreaza din 11.10.1978 pana in prezent,cu o intrerupere ptr. cresterea copilului in perioada 01.01.1981-31.10.1982,ce sanse are sa beneficieze de pensie(de orice fel).
Cel mai recent răspuns: agafia.staicu , utilizator 09:15, 17 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor Hldegarde Hldegarde Buna seara , as dori sa aflu de ce acte necesare am nevoie ptr. obtinerea totala a unui minor(5 luni) fara drept de vizita si ce sanse a de a obtine ... (vezi toată discuția)
Cand as putea iesi la pensie in urmatoarele conditii : ContSters310776 ContSters310776 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pertinent in cele ce urmeaza : Sunt nascuta in luna octombrie 1967 .Din anul 1986 luna aprilie si pana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc o lamurire intr-o problema! sotia mea a facut ... nikilapa86 nikilapa86 Buna ziua! Doresc o lamurire intr-o problema! Sotia mea a facut cerere de intrerupere a activitatii ptr. intretinere si crestere copil in anul 1980. In cartea ... (vezi toată discuția)