avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită disjungere , 3 invinuiti doar unul judecat si executat
Discuție deschisă în Executare silită

disjungere , 3 invinuiti doar unul judecat si executat

Va rog frumos, daca cineva ma poate ajuta in problema mea cu un raspuns:
-am lucrat la o cooperativa de credit in functia de casier. La angajare (m-au vanat pt ca imi cumpaasem casa frumoasa langa Cooperativa si mai aveam ceva bani de la nunta) - nu aveam studii de specialitate, lucrasem inainte ca profesor suplinitor. Cooperativa avea destule "gauri" de care nu am avut cum sa-mi dau seama si le-am preluat(existenta depozite doar pe carnete nu si in evidenta contabila). Coperativa lucra in pierdere iar eu fiind prins ca in capcana am fost nevoit sa acceptat "regulile jocurilor lor" fiindca ma incarcase cu credite pe toate rudele apropiate. Mai mult, pierderile erau compensate cu desfacerea depozitelor clientilor. toti sefii mai mari de la agentia judeteana stiau realitatea, dar din interese au inchis ochii mai bine de 4/5 ani. In final ''bulgarele" s/a spart.
- in urma anchete administrative, Cooperativa a facut plangere penala ]mpotriva Presedintelui, contabilului, casierului (eu); Toti am avut declaratie catre Cooperativa, de depunere in solidar a prejudiciului;
- presedintele si contabilul, isi scot de la Cooperativa garantiile, le instraineaza si fug din tara (ei facandu-si din timp rezerve de bani,cu relatii politie, procuratura, notariate);
- eu, fara nici un leu, fara servici, am ramas sa fiu "hartuit", procurori.
- Procurorii decid "Disjungerea" pentru cei 2, deoarece "se sustrag urmaririi penale":
- eu sunt anchetat, trimis in judecata si intregul prejudiciu pus pe seama mea;
- mai mult, parintii si sora, au fost si ei "pacaliti" sa gireze si cu casele lor;
- in urma judecarii, desi am cerut avocatului care ma apara sa insiste ca si ceilalti 2 invinuiti sa fie introdusi in cauza, din pacate nu m/a ajutat.
- Hotararea judecatoreasca ramasa definitiva, ma obliga pe mine si pe garantii mei (parintii si sora) in calitate de "parti responsabil civilmente" la plata intregului prejudiciu, de 2 miliarde si ceva;
- suntem in faza de executare silita, casa mea, a parintilor si sorei fiind scoase la licitatie;
- suntem saraci, fara bani si "pile" printre organele judiciare care s/au dovedit a fi pentru "unii muma, pentru altii ciuma";
INTREBARE:Mai exista vre-o posibilitate de atac, pentru ca si ceilalti 2 invinuiti, raspunzatori de paguba de la Cooperativa prin atributiile pe care le-au avut si deciziile luate, sa participe la recupearea prejudiciului?
- mentionez ca nu mi-am insusit nici un leu, am fost si am ramas "lefter" din '98 cand m/am angajat la aceasta blestemata banca.

VA MULTUMESC DIN INIMA!
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 14:01, 11 Aprilie 2009
Asta nu inseamna ca cei doi nu vor raspunde penal pentru faptele lor. Ramine in discutie prejudiciul care inteleg a fost pus tot in sarcina dvs. A-ti avut si aveti in continuare posibilitatea de a solicita organelor abilitate ,stabilirea concreta a parti de vina in legatura cu prejudiciul.
Pentru aceasta este necesara serviciile unui aparator ales care sa va apere interesele.Daca cel care la-ti avut nu va dat satisfactie sau va nemultumit, incercati cu altcineva. E dificil sa va ofer solutii,prin aceasta modalitate,mai ales ca nu dispun de toate datele problemei,care din cite imi dau seama sunt destul de complicate.

Detectiv particular FILIP STELIAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare theblacklady_13 theblacklady_13 Unul dintre parintii mei lucreaza de aprox 25ani la casieria unei banci, timp in care sub influenta superiorului direct au fost preluati bani din depozitele ... (vezi toată discuția)
Acordul de mediere, posibila portita pentru invinuit dree dree Buna seara. Am o verisoara in urmatoarea situatie: La inceputul anului 2012 a fost inselata, cu o suma considerabila de bani, de catre un individ. A depus ... (vezi toată discuția)
Amenda penala in caz de furt amalyalove amalyalove Buna ziua am nevoie de ajutor.Sora mea a fost prinsa de paza dintr-un hipermarket in felul urmator:ea lucreaza in acel hipermarket la casa si in decursul zilei ... (vezi toată discuția)