avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot semna un contract de imprumut in locul sotiei la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot semna un contract de imprumut in locul sotiei la banca?

vreau sa iau un credit de 10000 lei si banca vrea sa semneze si sotia pentru acest imprumut.pot sa semnez eu in locul sotiei?
Cel mai recent răspuns: macoveiv , utilizator 18:20, 17 Ianuarie 2014
In nici un caz nu puteti semna in locul sotiei.
Cu imputernicire data in fata notarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ... Brighi53 Brighi53 Buna ziua! Avem un copil de 10. ani și vrem sa divorțăm amiabil la notar, dar eu as vrea sa facem și partajul tot amiabil având de împărțit o casa și ... (vezi toată discuția)
Soția a luat un credit fără să știu. ce pot face după divorț în caz că se ajunge la executare silită? dana252 dana252 Buna seara Sotia mea cu care ma aflu in proces de divort a facut un credit bancar, fara ca eu sa stiu. Eu lucrez in strainatate de 2ani. M-au sunat de la ... (vezi toată discuția)
Partaj si anulare contract vanzare cumparare myky16 myky16 As vrea sa stiu ce drepturi am asupra unui autoturism achizitionat in timpul casatoriei prin credit bancar obtinut doar de sotia mea (mentionez ca acest credit ... (vezi toată discuția)