avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

buna seara ! am si eu o intrebare codul penal se pune in aplicare de la 1 febroarie? va multumesc sotul meu e in amanare acum, pedeapsa a executat-o
cu fapta viol de domiciliu.va multumesc...

Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 20:40, 17 Ianuarie 2014
Noul cod penal daca intra in vigoare in urmatoarele luni se va aplica pentru viitor si nu retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pedeapsa dupa noul cod penal marydoru marydoru buna ziua. am o mare rugaminte la dvs sa ma ajutat... sotul meu a comis o infractiune a cazut k fapta violu de domiciliu a executat 2 ani ... si pt un raport ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - condamnatii cu pedepse mici ar putea fi eliberati? renata22 renata22 am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspunde cineva:noul cod penal care va intra in vigoare la 1 octombrie aduce cu el si eliberarea pt uni condamnati cu ... (vezi toată discuția)
Cod penal ContSters196871 ContSters196871 cine stie cand va intra in vigoare noul cod penal, era vorba ca in octombrie? pentru cei care executa o pedeapsa se pune in aplicare sau nu? mai auzeaam ceva ... (vezi toată discuția)