avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune cadastru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune cadastru

Am platit o persoana care se ocupa cu efectuarea de cadastre, iar aceasta nu mai vrea sa-si duca la indeplinire angajamentul.
Ce masuri legale se pot lua impotriva acestuia.
Cel mai recent răspuns: Mihai1950 , utilizator 20:29, 21 Ianuarie 2014
Puteti formula o plangere impotriva acestuia la forul care-i tuteleaza activitatea. Poate exista insa un impediment in conceperea lucrarii. Ar trebui sa va ofere explicatii.
Multumesc pt. raspuns nu m-am gandit la treaba asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare magika2002 magika2002 Buna ziua, am divortat in 2011, prin sentinta minorul mi-a fost incredintat mie, fostul sot a platit pensia alimentara regulat cam in primii 3 ani, apoi a ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv contraventie. chemare in garantie lemontee lemontee Buna ziua, Avem incheiat un contract cu un tert, care avea stabilite niste obligatii, obligatii ce nu au fost executate. Ca urmare a neexecutatii ... (vezi toată discuția)
Masuri de recuperare prejudiciu impotriva salariatilor vinovati sau a firmei ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O firma a efectuat pentru institutia noastra unele lucrari ascunse, iar plata s-a facut nelegal, in consecinta. Firma a fost notificata ... (vezi toată discuția)