avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare pasaport la schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare pasaport la schimbare domiciliu

Buna ziua
As dori sa stiu daca e necesara schimbarea pasaportului in cazul in care am schimbat domiciliul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LetitiaM , utilizator 20:23, 1 August 2023
Pasaportul nu se schimba ptr ca nu exista inscris domiciliul pe el. Adresa de domiciliu poate fi aflata in baza CNP-ului.
Trebuie sa va corectez, deoarece pe pasaportup romanesc este scris domiciliul in sensul ca acesta este in alta tara decat Romania (se scrie care este tara de domiciliu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul/resedinta parintelui custodian proastasatului proastasatului Pe calea ordonantei, in paralel cu procesul de divort, mama a obtinut stabilirea domciliului minorului la ea (baietel de 2 ani la acea vreme, de aproape 4 ani ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman fara domiciliu? prodan_larisa prodan_larisa Buna ziua, Un cetatean roman, care calatoreste in baza pasaportului in mai multe tari (insa in nici una nu are permis de sedere, deci nu sta mai mult de 183 ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)