avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce actiuni poate intenta o firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce actiuni poate intenta o firma de recuperari creante in instanta?

De curand am primit de la (firma de recuperare) un plic in care ma anunta sa achit cuantumul integral al datoriei care o am catre banca.
Intrebarea mea este: Ce actiuni poate intenta, o firma de recuperari creante, in instanta pentru a ma obliga sa achit suma? Atata timp cat eu nu am nici un bun pe numele meu, actualmente eu locuind cu parintii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:54, 18 Ianuarie 2014
Depinde ce act ati semnat dvs. cu cei de la care ati luat bani (creditorul), dar in principiu poate cere o incuvintare de executare silita sau o actiune pentru emiterea unei hotarari de executare silita.
Daca nu aveti bunuri pe numele dvs. este minunat, nu au ce sa va execute in afara de 1/3 din venitul salarial, daca aveti servici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp dureaza exacutarea silita? claus_vl claus_vl buan ziua numele meu esti claudiu sunt din valcea vreau sa spun acum 5 ani am achizitonat un produs electrocanic de la o firma in domeniul respectiv in rate ... (vezi toată discuția)
Executare silita lgligor lgligor Am primit de la [firma de recuperari creante]un plic cu titlul de executare silita. In acest caz este vorba de o datorie la [ sc nebancara], care nu este ... (vezi toată discuția)