Buna seara,va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Am un unchi in varsta,este singur,copii lui sunt plecati din tara si nu are cine al ajuta si mia propus mie sa imi faca un contrac de vanzare cumparare cu clauze de intretinere.
Avand in vedere ca unchiul meu are copii va rog spunetimi si mie cum ar trebui sa procedez ca sa nu fiu plimbat prin judecata dupa moartea unchiului.
Ce clauze trebuie sa fie puse sau evitate pentru ca acest contrac sa nu poata fi ,,daramat"
Contractele de vanzare cumparare cu clauza de intretinere sunt aproximativ aceleasi indiferent de notarul la care mergeti. In ceea ce priveste atacarea acestuia, atat timp cat se respecta obligatiile de intretinere si pastrati dovezi in acest sens este destul de greu de „daramat”. In ceea ce priveste dreptul de a se adresa instantei, respectivele rude au oricand deschisa aceasta cale insa, asa cum aratam anterior, trebuie sa probeze ca nu s-au respectat clauzele din contract.
Uzufruct
GAGIU1982
Buna ziua, ajutati-ma va rog cu o problema. Am cumparat cu prietena mea o casa de la parintii ei (noi doi necasatoriti) cu contract de vz-cu autentificat cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire
dsmihalea
Buna ziua
Bunica mea vrea sa imi dea 2 hectare de pamant cu acte.Ea are 2 copii(mama si unchiul meu).Ce tip de act am putea incheia astfel incat sa nu poata ... (vezi toată discuția)