avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare fara acordul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare fara acordul meu

buna ziua , eu , mama si 2 frati avem un teren cu o casa pe el si ei toti vor sa vanda doar eu nu vreau. Ce pot face? pot vinde fara acordul meu? mama si fratele au imputernicit-o pe sora mea pt partile lor astfel ca ea detine cel mai mult 88% . daca vrea sa vanda fara acordul meu.......poate? si daca poate sa vanda eu nu pot cere despagubire a partii mele in teren? sau trebuie sa accept bani pt partea mea? terenul are 1000mp
Nu pot vinde fara acordul dumneavoastra. Puteti in schimb face partajul si solicita terenul care vi se cuvine raportat la cota dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie partaj judiciar -este permisa mentiunea " fara instrainare teren si casa" ? gabi82sgi gabi82sgi Cine imi poate raspunde la o intrebare privind o tranzactie pt un partaj judiciar? Impreuna cu sora mea si fratele mai mic suntem pe rolul instantei privind ... (vezi toată discuția)
Moștenitor pyerr79 pyerr79 Buna ziua. Bunicii mei au murit. Au avut 3 copii. Tata,o sora și un frate ( Mătușa și unchiul meu) sa făcut succesiune și au toți 3 drept legal. Anul ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)