avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic care desfasoara activitate ca paznic ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic care desfasoara activitate ca paznic de noapte

una dintre cunostintele mele a ajuns (prin forte proprii) sa fie angajat ca si consilier juridic in cadrul unei fundatii care se ocupa cu apararea drepturilor omului. salariu de mizerie pe care il are i-a adus, printre altele, si "onoarea" de a ocupa postul de paznic de noapte in cadrul aceleiasi fundatii(bineinteles prin rotatie cu ceilalti colegi). Cu toate succesele pe care le-a avut, sefii sai nu considera ca ar trebui sa se poarte corect. nu este singurul din fundatie in aceasta situatie. Si acum intrebarea: este vina lui ca nu are curajul sa isi dea pur si simplu demisia si sa ramana iarasi fara bruma de bani pe care o castiga sau exista un cod chiar si numai teoretic prin care un angajator ar trebui sa-si respecte angajatii?
Cel mai recent răspuns: dianarotaru , utilizator 10:33, 1 Iunie 2005
Demisia este ultima solutie. trebuie doar sa RESPECTI FISA POSTULUI. atat timp cat in fisa postului nu scrie paznic de noapte, poate refuza sa presteze acest servici.
Mai mult , daca in fisa postului este prins asa ceva ar trebui sa invoce L. 514/2004
Scuze, parca e pe 2003
Functia de paznic ar cam fi incompatibilă cu functia de consilier juridic. Chiar în HALUL acesta să fi ajuns această " meserie "????
Culmea este că îsi desfăsoară dubla activitate : c.j. si paznic, la o fundatie care se ocupă cu apărarea drepturilor Omului. Si Normalitatea este Relativă.
nu-l mai plange; daca nu i-ar conveni, n-ar mai sta;
si nu e vina angajatorului, indiferent ce ati spune; sa-si ia viata in maini si sa se lupte pentru el (cu "meseria" asta nu se moare de foame)

cu bine

lucia

Alte discuții în legătură

Sotul meu este fortat si amenintat sa isi dea demisia de la serviciu fara a avea o abatere grava gabrielavajaiac gabrielavajaiac Buna ziua, Sotului meu i s-a spus de catre superiorul lui ca trebuie sa isi dea demisia pe cale amiabila si sa o semneze cu data de 1 decembrie. Motivul de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului obligatorie? fany22 fany22 Buna ziua, Este obligatorie fisa postului? (sunt si in contract obligatiile angajatului, insa nu toate); Fisa postului i-a fost intocmita, insa n-a ... (vezi toată discuția)
Demisie invatamant corinuta corinuta Buna ziua! Sunt angajata pe o perioada nedeterminata pe un post de educatoare la o gradinita intr-o localiate z unde sunt titulara. Am obtinut detasare in ... (vezi toată discuția)