avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic care desfasoara activitate ca paznic ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic care desfasoara activitate ca paznic de noapte

una dintre cunostintele mele a ajuns (prin forte proprii) sa fie angajat ca si consilier juridic in cadrul unei fundatii care se ocupa cu apararea drepturilor omului. salariu de mizerie pe care il are i-a adus, printre altele, si "onoarea" de a ocupa postul de paznic de noapte in cadrul aceleiasi fundatii(bineinteles prin rotatie cu ceilalti colegi). Cu toate succesele pe care le-a avut, sefii sai nu considera ca ar trebui sa se poarte corect. nu este singurul din fundatie in aceasta situatie. Si acum intrebarea: este vina lui ca nu are curajul sa isi dea pur si simplu demisia si sa ramana iarasi fara bruma de bani pe care o castiga sau exista un cod chiar si numai teoretic prin care un angajator ar trebui sa-si respecte angajatii?
Cel mai recent răspuns: dianarotaru , utilizator 10:33, 1 Iunie 2005
n-ai inteles, nu il plangeam, si-o face cu mana lui si este vina lui ca n-are curaj si nici nu sunt adepta de a obtine totul pe tava. Numai ca problema este cum se poate ca tocmai o fundatie de acest gen poate sa faca asa ceva angajatilor sai.
Si in alta ordine de idei, era un fel de avertisment pentru visatori
Toate cele bune!
multumesc delia, dar cred ca EU nu-l plangeam, oricum cam asta era si ideea!
intr-adevar, hai sa-l consideram ca un avertisment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul meu este fortat si amenintat sa isi dea demisia de la serviciu fara a avea o abatere grava gabrielavajaiac gabrielavajaiac Buna ziua, Sotului meu i s-a spus de catre superiorul lui ca trebuie sa isi dea demisia pe cale amiabila si sa o semneze cu data de 1 decembrie. Motivul de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului obligatorie? fany22 fany22 Buna ziua, Este obligatorie fisa postului? (sunt si in contract obligatiile angajatului, insa nu toate); Fisa postului i-a fost intocmita, insa n-a ... (vezi toată discuția)
Demisie invatamant corinuta corinuta Buna ziua! Sunt angajata pe o perioada nedeterminata pe un post de educatoare la o gradinita intr-o localiate z unde sunt titulara. Am obtinut detasare in ... (vezi toată discuția)