avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa

Daca a fost condamnat pentru asocierea in vederea savarasirii de infractiuni(3 ani) si complice la spalare de bani(3 ani) iar pedeapsa finala este de 3 ani.La intrarea in vigoare a noului cod penal-asocierea in vederea savarasirii de infractiuni este intre 1 si 3 ani(si se aplica legea mai favorabila si o sa fie 1 an) iar la complice la spalare de bani(o sa fie 3 ani).Daca o infractiune o sa fie 1 an si cealalta 3 ani,atunci ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:49, 23 Ianuarie 2014
asocierea in vederea savarasirii de infractiuni si complice la spalare de bani sunt fapte de coruptie?

Capitolul I - INFRACTIUNI CONTRA ORDINII SI LINISTII PUBLICE


Art. 367 Constituirea unui grup infractional organizat

spalarea de banimtrebuie sa specificati clar ce anume a facut pentru a se vedea noul corespondent in codul penal sau poate ca a ramas acea lege in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 15 cod penal ContSters241638 ContSters241638 Art. 15 Aplicarea facultativă a legii penale mai favorabile în cazul pedepselor definitive Când după rămânerea definitivă a hotărârii de ... (vezi toată discuția)
Stimați membri ai acestui forum, vreau să declar un articol ... artemis84 artemis84 Stimați membri ai acestui Forum, Vreau să declar un articol ca fiind neconstituțional. Cu alte cuvinte, vreau să ridic o excepție de ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa danad1nu danad1nu Daca este condamnat pentru asocierea in vederea savarsirii de infractiuni si complice la spalare de bani,cand se da noul cod penal,pe 1 februarie are deja ... (vezi toată discuția)