avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Valorificare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Valorificare

In urma decesului mamei,printre lucruri,am gasit o bucatica din zidul bisericii Sf Vineri cu fragment de pictura pe ea Va rog sa-mi raspunde-ti daca pot vinde bucatica din zidul bisericii,fara probleme.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:42, 19 Ianuarie 2014
Raspunsul este conditionat de valoarea si autorul picturii
Avand in vedere natura obiectului,poate analizati oportunitatea restituirii catre lacasul de cult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare reproduceri icoane pe amazon sau ebay atdb atdb Buna ziua! Suntem o ONG care are, printre altele, ca obiect promovarea si vanzarea de arta originala si reproducere. Dorim sa vindem pe AMAZON si EBAY ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut inafara casatoriei poate avea numele tatalui? Pop Cristina Pop Cristina am cautat de vreo ora pe internet, raspunsul a doua intrebari si nu am gasit. m-am logat pe avocatnet..poate imi raspunde cineva. nu stiu daca am nimerit ... (vezi toată discuția)
consiliul parohial mi-a solicitat o taxa de contribuție cu trei ani in urmă pentru a oficia căsătoria ... Danut 08 Danut 08 Buna ziua Mă numesc Dan și locuiesc în Finteușu Mic. Sînt căsătorit în 21 octombrie 2018 și am următoarea problemă: Consiliul parohial mi-a ... (vezi toată discuția)