avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs impotriva suspendare proces art 242 alin 1 pct 2
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs impotriva suspendare proces art 242 alin 1 pct 2

buna seara,va rog frumos am un proces cu contestarea contraventionala privind arme si munitii ,am contestat pv de contraventie amenda si dispozitia de anulare permis port arma,in luna dec 2013 s-a disjuns capatul de cerere cu anularea dispozitiei urmand cu termen la 9 ian 2014,iar plangerea impotriva pv cu amenda s-a respins ,am depus recursul cu pv,iar la termenul din 9 ian 2014 cu judecarea dispozitiei,nu am putut ajunge la proces din motive personale,instanta a suspendat cauza cf art 242 pt neprezentarea partilor,cu recurs.acum eu ce trebuie sa fac? recurs sau cerere repunere pe rol a cauzei? va rog frumos oricare dintre cele doua va trebui sa fac,aratati-mi un model cum sa o concep si ce art de lege sa invoc . multumesc.
Cel mai recent răspuns: mary6 , utilizator 17:12, 21 Ianuarie 2014
cerere de repunere pe rol
multumesc frumos de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

anulare proces verbal de contraventie mary6 mary6 buna dimineata, detin o pusca sportiva cu aer comprimat cat.E ,permis de port arma tip B,in 19.06.2012 seful de post al politiei locale impreuna cu un agent ... (vezi toată discuția)
Mi-au anulat permisul port-arma neletala! ContSters432486 ContSters432486 Incep prin a spune ca imi desfasor activitatea in mod normal in Anglia inca din 2006, de ceva timp am revenit in tara si am fost la oficiul arme si munitii din ... (vezi toată discuția)
Prins cu 3 cartuse de kalashnikov... acuma ce? Liliiy Liliiy Fratele meu a fost prins cu 3 cartuse de Kalajnikov in club. Le avea cu el doar sa faca pe smecherul... nu s-au gasit alte arme in casa,etc. Cam ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)