avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Pe 5 noiembrie 2013 am schimbat locul de munca, am avut dreptul la 3 zile C.O. in decembrie, ore suplimentare 32 (decembrie), va rog sa-mi spune-ti rest plata la salariul de 950 brut. Cum se calculeaza pentru acele 3 zile de concediu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 21 Ianuarie 2014
Art.150 C.mun.
(1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
...

Asadar, ar trebui sa ne spuneti care era salariul brut al dvs in ultimele 3 luni anterioare lunii in care a incetat c.i.m.
salariul brut a fost 800 lei
Cele 3 zile de CO neefectuat este la fostul angajator sau la actualul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat silvia99 silvia99 media salariilor ultimelor 3 luni luate in calcul la stabilirea banilor de concediu se refera la salariul net sau brut? concret, se calculeaza 800 lei * 3 sau ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuate syka syka Buna seara! Pe data de 31 decembrie imi inceteaza CIM si as dori sa imi raspundeti la intrebarea : cati bani trebuie sa imi plateasca angajatorul pentru 13 ... (vezi toată discuția)