avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri in cazul nationalizarilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri in cazul nationalizarilor

buna seara
am o intrebare:
stau intr-o casa nationalizata care a fost retrocedata
proprietara a fost o persoana de origine germana care a plecat din Romania prin anii 40 in urma razboiului
as vrea sa stiu unde m-as putea interesa daca a fost despagubita de autoritatile germane pentru proprietatile din Romania pe care le-a lasat in urma(si erau destul de multe)
deoarece din cate stiu daca a fost despagubita ,mostenitorii nu ar mai fi avut dreptul de a cere retrocedarea proprietatilor care au fost pe numele proprietarei(mentionez ca aceasta a decedat acum mai bine de 30 de ani).
va multumesc
Cel mai recent răspuns: stefania78 , utilizator 08:30, 13 Martie 2014
Sunt de acord cu dvs. dar totusi testamentul este testament si nu e obligatoriu sa fie facut la notar.Eu cred ca va zbateti degeaba, daca au vandut drepturile litigioase , cine le-a cumparat e "tare", n-o sa puteti face nimic!
Macar incerc sa nu zic ca am cedat fara lupta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri nykolaa nykolaa Bună seara am o întrebare în urma cu 8 luni de zile am plecat la foști socri unde locuiește fosta nevasta cu copilul am dus acolo un calculator un ... (vezi toată discuția)
Vecinu a cumparat casa in care eram chirias al rial cristi.bv cristi.bv stau de 30 de ani in casa in care rialu era administrator,am incercat dupa 1990 sa o cumpar si mi sa spus ca nu se poate ca nu este data lege.anul trecut ... (vezi toată discuția)
Refuz deschidere succesiune magda19 magda19 Doresc sa inteleg de ce pentru un apartament aflat in prezent in litigiu (si care a fost revendicat in 2010), apartament care a fost cumparat dupa revolutie, ... (vezi toată discuția)