avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imputernicire obtinere hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imputernicire obtinere hotarare judecatoreasca

Buna dimineata,

Exista posibilitatea de a inputernicii o persoana de incredere spre a -mi procura de la Tribunal hotararea irevocabila in original?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns informativ!
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:10, 20 Ianuarie 2014
Da, absolut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)
Divorț internațional Nakajima Nakajima De curând am fost la tribunal pentru înregistra un divorț internațional pronuntat si irevocabil eu fiind autoritatea părintească. Documentul este tradus, ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra copilului ContSters75210 ContSters75210 Buna dimineata. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca cu copilul din tara daca sunt divortata de tatal sau si minorul mi-a fost incredintat spre ... (vezi toată discuția)